Toimisto

Etusivu » Yrityspalvelut » Toimisto ja email

Toimisto ja email

Perinteiset sähköposti- ja kalenteriratkaisut löydät kauttamme nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme Microsoftin ja Googlen kehittämiä pilviratkaisuja ehostamaan toimintaanne. Ratkaisemme yritysten todellisen tarpeen ja luomme toimivan kokonaisratkaisun puolestanne.

Sähköposti

Mikäli tarpeenne on perinteinen sähköposti niin saatte sen kauttamme vaivattomasti. Käyttäjien määrä ja tilantarve katsotaan tapauskohtaisesti. Kyseessä on helppokäyttöinen sähköposti joka toimii niin selaimessa, puhelimessa kuin tietokoneellakin.

 

Google apps

Google Apps on pilvipohjainen tuottavuusohjelmisto, jonka avulla sinä ja tiimisi voitte pitää yhteyttä ja saada työt tehtyä missä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Google Apps sisältää toimiston sähköiset työvälineet: sähköpostin, kalenterit, toimistoohjelmat ja muut sähköiset työkalut kuten Google Drive, yhteystiedot ja tiimityövälineet.

google apps logo

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 sisältää kaikki toimiston sähköiset työvälineet: sähköpostin, kalenterit, tiimityövälineet, yhteystietojen hallinnan ja toimistoohjelmat.

Luotettaviin Microsoftin ohjelmistoihin perustuva Microsoft Office 365 toimii ns. pilvipalveluna: ohjelmistot jaetaan käyttäjille virtuaalisesti niin, että niitä voi käyttää missä tahansa tietokoneilla tai älypuhelimilla.

office365

Markkinoilla on useita ratkaisuja erillaisiin tarpeisiin.
 Autamme löytämään tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

IT-Palvelut Rahikainen

petri@rahikainen.net
Tietosuojaseloste

Yrityspalvelut

GSM 044 077 0448
tuki(ät)rahikainen.net

Kodinpalvelut

myynti(ät)rahikainen.net

Aukioloajat

Arkisin: 10 - 17
Huom! sopimusasiakkailla sopimuksen mukaisesti.
Huom! ongelmatilanteissa pyrimme vastaamaan sähköpostilla mahdollisimman pikaisesti myös aukioloaikojen ulkopuolella.

IT-Palvelut Rahikainen © 2018